پیام جوان: همزمان با سفر وزیر خارجه اسرائیل به مقر اتحادیه اروپا در بروکسل، خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه ۲۳ تیر گزارش داد که احتمال برگزاری دیداری میان دیپلماتهای اسرائیلی و مقامات تشکیلات خودگردان فلسطینی مطرح بوده، اما مقام فلسطینی حاضر در نشست، این خبر را تکذیب کرده است. در این گزارش آمده بود که وارسن آقابکیان، وزیر مشاور در امور خارجی دولت خودگردان فلسطین، برای شرکت در این نشست به بروکسل سفر کرده است.
دفتر وزیر خارجه اسرائیل اعلام کرده که گیدئون سعار، وزیر خارجه این رژیم، در جریان این سفر با مقامات بلندپایه اتحادیه اروپا، از جمله کایا کالاس، دیپلمات ارشد اتحادیه، و دوبراوکا سویکا، کمیسر امور مدیترانه، دیدار خواهد کرد. همچنین دیدارهایی دیگر با چند وزیر خارجه اروپایی نیز برای او برنامهریزی شده است.
این نخستین سفر یک مقام ارشد اسرائیلی به اروپا پس از درگیری دوازدهروزه اخیر با ایران است. کشورهای اروپایی از جمله آلمان، از اسرائیل در این رویارویی حمایت کردهاند، اما در عین حال انتقادات خود را نسبت به عملکرد این رژیم در قبال فلسطینیان، به ویژه در غزه و کرانه باختری، ادامه دادهاند.
در شرایطی که جنگ اسرائیل در غزه وارد بیستودومین ماه خود شده و چشمانداز روشنی برای پایان آن دیده نمیشود، تنشها در کرانه باختری نیز تشدید شده است. ارتش اسرائیل با باندهای مسلح فلسطینی درگیر شده و در روزهای اخیر گزارشهایی از درگیری شهرکنشینان با فلسطینیان منتشر شده که به کشته شدن حداقل دو نفر انجامیده است. یکی از قربانیان، سیفالله مسلط، جوان ۲۰ ساله آمریکاییتبار بود که روز شنبه در حوالی رامالله جان باخت.