شاهزاده رضا پهلوی: مردم ایران معماران واقعی صلح هستند

پیام جوان: شاهزاده رضا پهلوی، در مراسم دریافت جایزه «معمار صلح» بنیاد ریچارد نیکسون، با تأکید بر اینکه مردم ایران به دنبال صلح و امنیت هستند، این جایزه را به ملت ایران تقدیم کرد.

در این مراسم که شامگاه سه‌شنبه اول آبان برگزار شد، شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به اوضاع پیچیده منطقه و جنگ‌افروزی‌های رژیم ایران، گفت: «مردم ایران خواهان صلح و آینده‌ای روشن هستند و این جنگ، جنگ مردم ایران نیست بلکه جنگ دیکتاتوری است که بر این کشور حاکم شده است.»

وی با اشاره به حمایت‌های ریچارد نیکسون از پدرش، گفت: «نیکسون در زمانی که بسیاری از رهبران جهان از پدرم روی گردان بودند، در کنار او ایستاد.»

شاهزاده رضا پهلوی همچنین با اشاره به تلاش‌های پدرش برای ساختن ایرانی مدرن و مترقی، گفت: «پدرم بی‌وقفه برای ساختن ایرانی مدرن تلاش کرد تا کشوری بسازد که در آن رشد اقتصادی، آموزش و توسعه شکوفا شود.»

شاهزاده رضا پهلوی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حمایت‌های بین‌المللی از جنبش آزادی‌خواهی مردم ایران، گفت: «من این جایزه را به ملت ایران تقدیم می‌کنم که معماران واقعی صلح هستند و از کتابخانه نیکسون نیز سپاسگزارم که اکنون در کنار ملت ایران ایستاده است.»

وی همچنین با تأکید بر نقش مردم در مبارزه برای آزادی ایران، گفت: «من ارتش فوق‌العاده شجاعی دارم که از همه هموطنان در سراسر کشور تشکیل شده است.»

در این مراسم، شاهزاده رضا پهلوی بر لزوم حمایت جامعه جهانی از مردم ایران تأکید کرد و گفت که مردم ایران به دنبال آینده‌ای بهتر و دموکراتیک هستند.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان