• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • احتمال توافق تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا؛ ترامپ: شانس آن «۵۰-۵۰» است

احتمال توافق تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا؛ ترامپ: شانس آن «۵۰-۵۰» است

پیام جوان: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دیدار با مقامات اروپایی و اقامت در املاک شخصی خود، وارد اسکاتلند شد. این سفر در حالی انجام می‌شود که ترامپ از دیدار با اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، و کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، با هدف گفت‌وگو درباره توافق تجاری احتمالی میان آمریکا و اتحادیه اروپا خبر داده است. ترامپ شانس نهایی‌شدن این توافق را «۵۰-۵۰ یا کمتر» دانسته و آن را در صورت تحقق، بزرگترین توافق تجاری دولتش معرفی کرده است.

طبق گزارش‌ها، این توافق ممکن است شامل اعمال تعرفه‌هایی مشابه توافق اخیر با ژاپن باشد؛ از جمله تعرفه ۱۵ درصدی بر کالاهای اروپایی. این در حالی است که ترامپ پیش‌تر تهدید کرده بود در صورت عدم توافق، از اول اوت تعرفه‌هایی تا ۳۰ درصد اعمال خواهد کرد. او معتقد است این سیاست‌های تجاری به کاهش کسری تجاری و افزایش درآمد آمریکا منجر می‌شود، اما اقتصاددانان نسبت به اثرات تورمی آن هشدار داده‌اند.

همزمان با این سفر، ترامپ با حاشیه‌هایی پیرامون ارتباطش با جفری اپستین، سرمایه‌دار بدنام آمریکایی، مواجه است. او هنگام ورود به اسکاتلند به شدت از خبرنگارانی که در این باره سؤال کردند انتقاد کرد و گفت رسانه‌ها موضوعی بی‌اهمیت را بزرگ‌نمایی می‌کنند. با این حال، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که موضوع اپستین حتی در میان بخشی از حامیان سرسخت ترامپ نیز شک و تردیدهایی برانگیخته است.

در ادامه سفر، ترامپ دو روز را در ملک شخصی‌اش در ترنبری سپری خواهد کرد و روز دوشنبه به آبردین می‌رود تا زمین گلفی را که به نام مادرش، مری آن مک‌لاود، نام‌گذاری شده افتتاح کند. منابع خبری می‌گویند کاخ سفید امیدوار است حواشی مربوط به پرونده اپستین با این سفر و تمرکز رسانه‌ها بر تحرکات بین‌المللی ترامپ فروکش کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان