پیام جوان: به گزارش سیتی نیوز، تیف مکلم، رئیس بانک مرکزی کانادا، در سخنرانی اخیر خود در تورنتو، نسبت به آیندهای که هوش مصنوعی برای اقتصاد رقم خواهد زد، ابراز نگرانی کرد. وی با تاکید بر ابهامات فراوان در این زمینه، از جمله تأثیر هوش مصنوعی بر بازار کار و رشد قیمتها، خواستار احتیاط بیشتر در برخورد با این فناوری شد.
مکلم در این سخنرانی گفت: “ما هنوز نمیدانیم که هوش مصنوعی با چه سرعتی توسعه پیدا خواهد کرد و چه تأثیرات اقتصادی و اجتماعی گستردهای خواهد داشت.” وی همچنین هشدار داد که نباید به ادعاهای قطعی در مورد آینده هوش مصنوعی اعتماد کرد، چراکه هنوز اطلاعات کافی در این زمینه وجود ندارد.
از سوی دیگر، رئیس بانک مرکزی به پتانسیلهای مثبت هوش مصنوعی نیز اشاره کرد. وی معتقد است که این فناوری میتواند بهرهوری نیروی کار را افزایش داده و به رشد اقتصادی بدون افزایش تورم کمک کند. با این حال، مکلم سناریوهای منفی را نیز مطرح کرد و هشدار داد که هوش مصنوعی ممکن است به از بین رفتن مشاغل و کاهش رقابت در بازار منجر شود.
مکلم در پایان سخنان خود از دانشگاهیان و فعالان اقتصادی خواست تا با همکاری یکدیگر، اثرات بالقوه هوش مصنوعی بر اقتصاد را مورد مطالعه قرار دهند و راهکارهایی برای مقابله با چالشهای احتمالی آن ارائه دهند.