• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • دادگاه غیابی افسانه بایگان؛ ادامه فشارها بر هنرمندان منتقد حجاب اجباری

دادگاه غیابی افسانه بایگان؛ ادامه فشارها بر هنرمندان منتقد حجاب اجباری

پیام جوان: افسانه بایگان، بازیگر سرشناس ایرانی، بار دیگر به دلیل مخالفت با حجاب اجباری در دادگاه حاضر شد. جلسه دادگاه وی روز چهارشنبه، ۱۰ مرداد، به صورت غیابی و با اتهام «حضور در انظار عمومی بدون حجاب شرعی» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، وکیل مدافع خانم بایگان، علی شریف‌زاده، در این جلسه از موکل خود دفاع کرد. شریف‌زاده اعلام کرد که تنها مدرک ارائه شده توسط دادگاه، مجموعه عکس‌هایی از صفحه اینستاگرام افسانه بایگان است.

پیش از این نیز، پلیس تهران بزرگ پرونده دیگری را علیه این بازیگر به دلیل شرکت در مراسم نکوداشت آتیلا پسیانی بدون حجاب اجباری تشکیل داده بود.

گفتنی است که افسانه بایگان در تیر ماه سال گذشته به دلیل استفاده از کلاه به جای حجاب اجباری به دو سال حبس تعزیری محکوم شده بود که این حکم به مدت پنج سال به حالت تعلیق درآمده بود. همچنین، محرومیت از فعالیت در فضای مجازی و ممنوعیت خروج از کشور از جمله مجازات‌های دیگری بود که برای وی در نظر گرفته شده بود.

با توجه به همراهی افسانه بایگان با اعتراضات سراسری و انتشار تصاویر بدون حجاب، فشارها بر وی و دیگر هنرمندان منتقد حجاب اجباری در ایران تشدید شده است.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان