پیام جوان: به گزارش ان تی دی، دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، اعلام کرد که دان بونجینو، مجری سابق رادیو و مفسر محافظهکار، بهعنوان معاون مدیر افبیآی منصوب شده است. این انتصاب پس از تأیید کاش پاتل بهعنوان رئیس جدید افبیآی توسط سنا صورت گرفت. ترامپ در شبکه اجتماعی خود نوشت: «خبر فوقالعادهای برای نیروهای اجرای قانون و عدالت در آمریکا! دان بونجینو، مردی با عشق و تعهد بینظیر به کشورمان، توسط کاش پاتل، کسی که بهترین مدیر تاریخ خواهد بود، بهعنوان معاون جدید مدیر افبیآی منصوب شد.»
دان بونجینو دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی از دانشگاه شهری نیویورک (CUNY) و مدرک MBA از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا است. او سابقه خدمت در نیروی پلیس نیویورک و همچنین بهعنوان مأمور ویژه در سرویس مخفی ایالات متحده را در کارنامه خود دارد. بونجینو همچنین یکی از پادکسترهای موفق کشور است و اعلام کرده که آماده است تا برای خدمت به کشور، از فعالیتهای رسانهای خود کنارهگیری کند.
این انتصاب در حالی صورت میگیرد که ترامپ پیشتر پیتر هگزث، مجری جنجالی فاکس نیوز، را بهعنوان وزیر دفاع منصوب کرده بود. این روند نشاندهنده تمایل رئیسجمهور به استفاده از چهرههای رسانهای راستگرا در مناصب ارشد امنیت ملی و اجرای قانون در ایالات متحده است.