پیام جوان: بیش از ۳۰۰ تن از فعالان حقوق زنان، کارگران، معلمان و بازنشستگان در ایران با امضای طوماری، خواستار لغو فوری حکم اعدام پخشان عزیزی، زندانی سیاسی و فعال مدنی، شدند.
پخشان عزیزی به جرم فعالیتهای داوطلبانه و انساندوستانهاش در میان آوارگان جنگ داعش، دستگیر و به اتهام «بغی» به اعدام محکوم شده است. امضاکنندگان این طومار با اشاره به سخنان وکلای عزیزی مبنی بر احتمال رسیدگی شتابزده به پرونده او در دیوان عالی کشور، نسبت به خطر اجرای حکم اعدام هشدار دادهاند.
در میان امضاکنندگان این طومار نام بسیاری از فعالان سرشناس مدنی و اجتماعی ایران دیده میشود. این افراد با تاکید بر اینکه پخشان عزیزی به دلیل فعالیتهای مدنی خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته است، خواستار آزادی فوری او شدند.
پخشان عزیزی از زمان دستگیری در مرداد ماه سال گذشته، بیش از ۱۵۵ روز را در زندان اوین سپری کرده و از بسیاری از حقوق خود از جمله ملاقات با خانواده و وکیل محروم بوده است.
بر اساس گزارش VOA