فراخوان گسترده تخم مرغ‌های ارگانیک به دلیل آلودگی به سالمونلا

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، شرکت تولیدکننده‌ی تخم‌مرغ ارگانیک “Handsome Brook Farms” به دلیل احتمال آلودگی محصولات خود به باکتری سالمونلا، بیش از یک‌چهارم میلیون تخم‌مرغ را فراخوانده است.

این تخم‌مرغ‌ها با برند “Kirkland Signature” در بسته‌های ۲۴ عددی و در برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای کاستکو در ایالت‌های جنوبی آمریکا توزیع شده بودند.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نیز این فراخوان را تأیید کرده است.

علت این فراخوان، اشتباه در بسته‌بندی و توزیع تخم‌مرغ‌هایی بوده که قرار نبود وارد بازار مصرف شوند. خوشبختانه تاکنون هیچ مورد بیماری مرتبط با این آلودگی گزارش نشده است.

مصرف‌کنندگان باید تخم‌مرغ‌های فراخوانده شده را که تاریخ انقضای آن‌ها ۵ ژانویه ۲۰۲۵ است، به فروشگاه کاستکو بازگردانند یا آن‌ها را دور بریزند.

سالمونلا باکتری خطرناکی است که می‌تواند باعث بیماری‌های جدی، به ویژه در کودکان، سالمندان و افراد با سیستم ایمنی ضعیف شود. علائم این بیماری شامل تب، اسهال، گرفتگی معده و در برخی موارد حالت تهوع، استفراغ و سردرد است.

شرکت تولیدکننده اعلام کرده است که اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار چنین اشتباهاتی را انجام خواهد داد.

توصیه می‌شود مصرف‌کنندگان قبل از مصرف هرگونه تخم‌مرغ، تاریخ انقضای آن را به دقت بررسی کنند و در صورت مشاهده هرگونه علامت بیماری پس از مصرف تخم‌مرغ، به پزشک مراجعه کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید با شرکت Handsome Brook Farms تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان