سرویس مدارس تهران ۴۵ درصد گران شد!

پیام جوان: در جلسه امروز شورای شهر تهران، نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس برای سال تحصیلی پیش رو 45 درصد افزایش یافت.

جزئیات افزایش قیمت:

  • کرایه ورودی: 42 هزار و 500 تومان
  • کرایه هر کیلومتر: 4 هزار و 300 تومان
  • افزایش مبالغ جانبی: برای دانش‌آموزان ابتدایی به دلیل “نیاز به مراقبت بیشتر”
  • افزایش کرایه خودروهای برقی: تا 80 درصد با ارائه خدمات ویژه و تا 50 درصد بدون خدمات ویژه

این افزایش قیمت 45 درصدی، دومین افزایش قیمت در سال جاری برای حمل و نقل عمومی در تهران است. پیش از این نیز در ابتدای سال، نرخ کرایه مترو، اتوبوس‌های تندرو و عادی به ترتیب 16، 22 و 40 درصد افزایش یافته بود.

افزایش 45 درصدی سرویس مدارس در کنار سایر افزایش قیمت‌ها در بخش حمل و نقل عمومی، فشار مضاعفی بر خانوارها، به خصوص اقشار کم‌درآمد، وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند به ناترازی دخل و خرج خانواده‌ها و تشدید مشکلات معیشتی آنها دامن بزند.

بسیاری از شهروندان نسبت به این افزایش قیمت‌ها انتقاد کرده‌اند و معتقدند که این افزایش‌ها با توجه به شرایط اقتصادی موجود، غیرقابل قبول است.

هنوز مشخص نیست که آیا تمهیدی برای جبران این افزایش هزینه‌ها برای خانواده‌ها در نظر گرفته شده است یا خیر.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان