• Homepage
  • >
  • اقتصادی
  • >
  • کاهش محدود دلار در بازار؛ نوسانات همچنان شکننده است

کاهش محدود دلار در بازار؛ نوسانات همچنان شکننده است

پیام جوان: قیمت دلار در بازار ارز ایران روز چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ با نوسانات محدود کاهشی همراه شد و در معاملات نقدی به کانال ۸۷ هزار تومان عقب‌نشینی کرد. نرخ دلار که روز گذشته با رقم ۸۸ هزار و ۵۰ تومان بسته شده بود، امروز نیز در همین محدوده بازگشایی شد اما در ادامه معاملات تا لحظه تنظیم این گزارش، به رقم ۸۷ هزار و ۹۵۰ تومان کاهش یافته است.

کارشناسان بازار ارز معتقدند دست بازارساز امروز قوی‌تر عمل کرده و با مدیریت معاملات نقدی، مانع از تثبیت قیمت دلار در کانال ۸۸ هزار تومانی شده است. با این حال، وضعیت قیمت‌ها همچنان ناپایدار ارزیابی می‌شود و برخی فعالان انتظار دارند تا پایان روز، روند مستحکم‌تری در قیمت دلار شکل بگیرد.

در کنار کاهش محدود دلار، بازار سایر ارزها رفتار متناقضی داشته است. قیمت یورو با کاهش به ۱۰۳ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده، اما پوند انگلیس برخلاف روند عمومی، افزایشی بوده و در رقم ۱۱۹ هزار و ۲۷۰ تومان معامله می‌شود. این نوسانات متضاد، بازار ارز را در شرایطی بی‌ثبات قرار داده است.

درهم امارات نیز امروز کاهش یافته و به ۲۴ هزار و ۷۱ تومان رسیده است. از سوی دیگر، یکصد دینار عراق با نوسانی افزایشی، روی رقم ۶ هزار و ۱۸۰ تومان قرار گرفته است. قیمت تتر، ارز دیجیتال معادل دلار، نیز در معاملات امروز با اندکی کاهش به ۸۷ هزار و ۲۰۱ تومان رسیده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان