• Homepage
  • >
  • اخبار ونکوور
  • >
  • فرودگاه ونکوور در آستانه شلوغ‌ترین ماه سال؛ جمعه‌ها پرترافیک‌ترین روزها خواهند بود

فرودگاه ونکوور در آستانه شلوغ‌ترین ماه سال؛ جمعه‌ها پرترافیک‌ترین روزها خواهند بود

پیام جوان: به گزارش ونکوور ایز آوسوم، فرودگاه بین‌المللی ونکوور (YVR) آماده می‌شود تا در ماه آگوست، شلوغ‌ترین ماه سفر هوایی سال ۲۰۲۴ را تجربه کند. طبق پیش‌بینی‌ها، در طول این ماه بیش از ۲.۷ میلیون مسافر از این فرودگاه عبور خواهند کرد که معادل ۴۰ درصد از کل ترافیک تابستانی بین ۷ ژوئن تا ۲ سپتامبر است. جمعه‌ها شلوغ‌ترین روزهای این ماه خواهند بود و جمعه ۸ آگوست با حدود ۹۲ هزار مسافر، پرترافیک‌ترین روز پیش‌بینی شده است.

تعطیلات آخر هفته طولانی «روز B.C» نیز نقش مهمی در افزایش حجم سفرها دارد. در این تعطیلات که شامل روزهای اول تا چهارم آگوست می‌شود، حدود ۳۶۰ هزار مسافر از فرودگاه عبور خواهند کرد که نسبت به تابستان گذشته ۷.۴ درصد و نسبت به قبل از دوران پاندمی کووید-۱۹، یعنی سال ۲۰۱۹، حدود ۳.۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مقاصد اصلی پروازی در این آخر هفته شامل شهرهای داخلی تورنتو، کلگری، ادمونتون و مونترآل است. در بین مقاصد خارجی، سان‌فرانسیسکو در ایالات متحده محبوب‌ترین گزینه در بین مسافران YVR محسوب می‌شود و در رتبه پنجم مقصدهای کلی قرار دارد.

برای مدیریت این حجم ترافیک، فرودگاه YVR اخیراً از گیت‌های الکترونیکی جدید برای عبور سریع مسافران اولویت‌دار رونمایی کرده است. این گیت‌ها در یکی از ایستگاه‌های بازرسی امنیت داخلی نصب شده‌اند و با اسکن کارت پرواز، امکان عبور سریع‌تر را برای مسافران شرکت‌های ایر کانادا، وست‌جت و پورتر فراهم می‌کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان