اسرائیل: مرکز هسته‌ای اصفهان را هدف قرار دادیم

پیام جوان: سخنگوی ارتش اسرائیل، افی دفریین، شامگاه جمعه اعلام کرد که نیروی هوایی اسرائیل مرکز هسته‌ای اصفهان را هدف قرار داده است. این برای نخستین‌بار است که یک مقام رسمی اسرائیلی مستقیماً به حمله به این مرکز حساس اشاره می‌کند.

دفریین در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد که عملیات همچنان ادامه دارد و جزئیات بیشتری پس از پایان مأموریت منتشر خواهد شد. مرکز هسته‌ای اصفهان از تأسیسات کلیدی در برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی محسوب می‌شود و هدف قرار گرفتن آن می‌تواند پیامدهای سنگینی به همراه داشته باشد.

اظهارات سخنگوی ارتش اسرائیل در حالی منتشر می‌شود که تنش‌های نظامی میان ایران و اسرائیل به اوج خود رسیده و نگرانی‌ها درباره گسترش درگیری‌ها در منطقه افزایش یافته است. هنوز منابع رسمی ایران واکنشی به این ادعا نشان نداده‌اند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان