• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • میاتوویچ: زمان توجه به آکادمی رئال مادرید فرا رسیده است

میاتوویچ: زمان توجه به آکادمی رئال مادرید فرا رسیده است

پیام جوان: به گزارش «ورزش سه»، پریدراگ میاتوویچ، ستاره سابق و مدیر ورزشی پیشین رئال مادرید، در گفت‌وگویی با برنامه «ال لارگرو» از عملکرد تیم تحت هدایت ژابی آلونسو در جام باشگاه‌های جهان تمجید کرد و تأکید ویژه‌ای بر درخشش گونسالو گارسیا، بازیکن جوان آکادمی باشگاه داشت. گارسیا با ثبت ۳ گل و ۱ پاس گل در این تورنمنت، نگاه‌ها را به‌سوی خود جلب کرده است.

میاتوویچ ضمن تحسین استفاده از بازیکنان آکادمی، انتقادی جدی به سال‌ها بی‌توجهی رئال به پرورش استعدادهای داخلی وارد کرد و گفت که گارسیا می‌تواند همان مهاجم نوکی باشد که تمام تیم‌ها به‌دنبالش هستند؛ مهاجمی در سبک مورینتس که توانایی بالایی در گل‌زنی دارد.

او در ادامه بزرگ‌ترین نقص تیم ژابی آلونسو را کمبود خلاقیت در خط هافبک دانست و یادآور شد که پس از دوران درخشان مودریچ و کروس، رئال به بازیکنی با ویژگی‌های متفاوت اما مؤثر نیاز دارد. با این حال، وی تأکید کرد که ژابی آلونسو مسیر درستی را دنبال می‌کند و شناخت خوبی از فلسفه فوتبال خود و ظرفیت‌های تیم دارد.

میاتوویچ با تحسین شخصیت محکم و تصمیم‌گیری قاطع ژابی آلونسو، افزود که سرمربی جدید رئال مادرید به‌خوبی می‌داند با چه بازیکنانی ادامه خواهد داد و با چه کسانی نه. او به شجاعت آلونسو در اعتماد به بازیکنان جوان اشاره کرد و گفت این ویژگی‌ها برای مربی‌گری در باشگاهی در اندازه‌های رئال مادرید حیاتی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان