پیشروی نظامی اسرائیل در غزه؛ ایجاد کریدور امنیتی جدید

پیام جوان: وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرده که عملیات نظامی این کشور در نوار غزه وارد مرحله‌ی جدیدی شده و با هدف تصرف «مناطق وسیع» از این منطقه ادامه دارد. هم‌زمان، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز از ایجاد یک کریدور امنیتی جدید در سراسر غزه خبر داده که به گفته او برای افزایش فشار بر حماس و بازگرداندن گروگان‌ها طراحی شده است.

در پی این عملیات، مقام‌های بهداشتی فلسطینی از کشته شدن بیش از ۶۰ نفر شامل ۱۰ کودک خبر دادند. یکی از اهداف حمله ساختمانی متعلق به آژانس اونروا بود که محل اسکان آوارگان در اردوگاه جبالیا بود. ارتش اسرائیل مدعی شده که این محل به مرکز فرماندهی حماس تبدیل شده بود، اما مقامات فلسطینی و سازمان ملل این ادعا را رد کرده‌اند.

در حالی‌ که اسرائیل می‌گوید هدف عملیات، بازگرداندن گروگان‌ها و نابودی حماس است، انجمن خانواده‌های گروگان‌ها از گسترش عملیات نظامی ابراز نگرانی کرده و خواستار استفاده از راه‌های دیپلماتیک برای توافق شده‌اند. هم‌زمان، تلاش‌های میانجی‌گران بین‌المللی برای آتش‌بس، از جمله قطر و مصر، تاکنون به نتیجه نرسیده است و ارتش اسرائیل علاوه بر غزه، اهدافی در لبنان و سوریه را نیز هدف قرار داده است.

 

  اتحادیه اروپا آمازون را به نقض قوانین ضد انحصاری متهم کرد

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان