انیسا فنائیان، شهروند بهائی، به ۸ سال زندان محکوم شد

پیام جوان: در ادامه روند سرکوب بهائیان در ایران، انیسا فنائیان، شهروند بهائی ساکن سمنان، به اتهاماتی واهی به ۸ سال حبس محکوم شد.

شعبه هفتم دادگاه تجدیدنظر استان سمنان، انیسا فنائیان را به اتهام تشکیل گروه با هدف برهم زدن امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام به ۸ سال زندان محکوم کرد. این حکم در حالی صادر شده است که وی پیشتر در دادگاه بدوی به ۱۶ سال حبس محکوم شده بود.

دلایل واهی برای محکومیت

از جمله دلایلی که برای محکومیت خانم فنائیان عنوان شده است، می‌توان به آموزش کمک درسی به چند کودک افغانستانی و شرکت در یک یادبود آنلاین برای یکی از بستگان بهائی اشاره کرد. این در حالی است که این فعالیت‌ها کاملاً مسالمت‌آمیز و در راستای کمک به دیگران بوده است.

تشدید فشار بر بهائیان در ایران

محکومیت انیسا فنائیان تنها یک نمونه از سرکوب گسترده بهائیان در ایران است. در سال‌های اخیر، فشار بر جامعه بهائی به شدت افزایش یافته است و این جامعه با محدودیت‌های فراوانی در زمینه‌های مختلف از جمله اشتغال، تحصیل و فعالیت‌های اجتماعی مواجه است.

واکنش‌های بین‌المللی

سازمان‌های حقوق بشری بین‌المللی از جمله کمیسیون آزادی‌های مذهبی آمریکا، نسبت به تشدید سرکوب بهائیان در ایران ابراز نگرانی کرده‌اند. این سازمان‌ها بر لزوم توقف نقض حقوق بشر در ایران و آزادی بی‌قید و شرط زندانیان عقیدتی تأکید کرده‌اند.

تبعیض سیستماتیک علیه بهائیان

بهائیان در ایران از دیرباز مورد تبعیض و آزار و شکنجه قرار گرفته‌اند. این جامعه به طور سیستماتیک از حقوق اولیه خود محروم شده و با اتهاماتی واهی روبرو می‌شود.

بر اساس گزارش VOA

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان