تفهم اتهام یک سرباز اسرائیلی به جاسوسی برای ایران

پیام جوان: رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که یک سرباز ارتش این کشور به اتهام جاسوسی برای ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، تفهیم اتهام شده است. این فرد روز پنج‌شنبه در دادگاه نظامی حاضر شد و با دستور قاضی، بازداشت او تا روز سه‌شنبه آینده تمدید شد.

بر اساس بیانیه سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شین‌بت)، این سرباز متهم است که تصاویر و ویدئوهایی از رهگیری موشک‌ها و سامانه‌های دفاعی اسرائیل را برای ایران ارسال کرده است. شین‌بت با وجود تأکید بر این‌که اطلاعات ارسالی محرمانه نبوده، این اقدام را بسیار جدی توصیف کرده است.

هم‌زمان با این پرونده، یک زن معلم ۳۳ ساله از بادیه‌نشینان جنوب اسرائیل نیز به ظن جاسوسی برای ایران تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است. او متهم شده که از پایگاه هوایی نواتیم فیلم‌برداری کرده و اطلاعات را در اختیار عوامل ایرانی قرار داده است. این فرد ماه گذشته بازداشت شده و گفته می‌شود در ازای دریافت پول، اقدام به جمع‌آوری اطلاعات کرده است.

در پی این وقایع، سازمان امنیت داخلی اسرائیل و مرکز دیپلماسی عمومی این کشور، یک کارزار گسترده ضدجاسوسی را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند. در این کارزار به شهروندان هشدار داده شده که پذیرش «پول آسان» در ازای اطلاعات می‌تواند به احکام سنگینی مانند ۱۵ سال زندان یا حتی حبس ابد منجر شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان