تهدید اسرائیل به حمله نظامی علیه حوثی‌های یمن

پیام جوان: پیام جوان: ارتش اسرائیل سه‌شنبه شب اعلام کرد که یک موشک شلیک‌شده از یمن را رهگیری کرده است. این رخداد پس از شنیده شدن صدای آژیر خطر در برخی مناطق اسرائیل به وقوع پیوست که موجب نگرانی ساکنان شد.

در پی این حمله موشکی، «اسرائیل کاتز» وزیر دفاع اسرائیل هشدار داد که نیروهای حوثی یمن، متحد ایران، با پاسخ سختی روبه‌رو خواهند شد. او این تهدید را در ادامه درگیری‌های اخیر میان اسرائیل و ایران مطرح کرد.

کاتز در اظهاراتی صریح تأکید کرد که اسرائیل پس از حمله به تهران، آماده اقدام علیه حوثی‌ها نیز هست. او گفت: «هر دستی که علیه اسرائیل بلند شود، قطع خواهد شد»، عبارتی که نشان از عزم جدی اسرائیل برای گسترش حملات دارد.

در همین رابطه، مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اسرائیل، نیز در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) واکنش نشان داد و به‌طور کنایه‌آمیز نوشت: «شاید لازم باشد بمب‌افکن‌های بی-۲ از یمن بازدید کنند!» اشاره‌ای ضمنی به امکان اقدام نظامی ایالات متحده علیه حوثی‌ها.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان