• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • کنگره آمریکا با لایحه «فشار حداکثری» به مقابله با ایران بازمی‌گردد

کنگره آمریکا با لایحه «فشار حداکثری» به مقابله با ایران بازمی‌گردد

پیام جوان: کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نشستی با عنوان «بازگشت به فشار حداکثری» بار دیگر بر ضرورت مقابله با فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. برایان مَست، رئیس کمیته، در پیامی صریح به رهبر جمهوری اسلامی گفت که راهی جز توقف برنامه‌های تسلیحاتی ایران یا نابودی آن‌ها باقی نمانده است. این جلسه با رونمایی از ابتکار تازه‌ای از سوی جمهوری‌خواهان با هدف نهادینه‌سازی فشارهای سیاسی و اقتصادی علیه تهران همراه بود.

لایحه «فشار حداکثری» که از سوی زک نون معرفی شده، خواهان الزام قانونی رؤسای جمهور آمریکا به ادامه تحریم‌ها علیه نهادهایی همچون سپاه پاسداران و رهبر جمهوری اسلامی است. در کنار این لایحه، چند طرح دیگر نیز برای مقابله با نفوذ منطقه‌ای ایران، حمایت از گروه‌های نیابتی، و تجارت نفتی آن معرفی شدند. حامیان این طرح‌ها، از جمله آگوست فلگر، تأکید کردند که روزهای تأمین مالی تروریسم توسط ایران به پایان رسیده و ایالات متحده بازگشته تا هزینه اقدامات تهران را بالا ببرد.

در این نشست، کارشناسان امنیتی هشدار دادند که ایران بیش از هر زمان به توانایی تولید سلاح هسته‌ای نزدیک شده است. در حالی که جمهوری‌خواهان بر ادامه فشارهای شدید تأکید دارند، دموکرات‌ها ضمن پذیرش تهدید ایران، بر اهمیت تعامل دیپلماتیک تأکید کردند. کارشناسانی مانند نورمن رول و دانا استرول بر ضرورت ترکیب ابزارهای تحریم، آمادگی نظامی و مذاکره تأکید کردند تا هم برنامه هسته‌ای ایران کنترل شود و هم از درگیری نظامی گسترده جلوگیری گردد.

 

  حادثه‌ای در جریان بازدید ترامپ از کنگره؛ پلیس مانع از اقدام خطرناک شد

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان