آخر هفته‌ی شلوغ در انتظار جاده‌ها و آسمان، در تعطیلات Memorial Day

پیام جوان: به گزارش کی تی وی یو، آخر هفته‌ی روز یادبود (Memorial Day) فرا رسید و با خود سیل سفرهای تابستانی را به ارمغان آورد. انجمن اتومبیل آمریکا (AAA) پیش‌بینی می‌کند که در این تعطیلات، حدود ۴۴ میلیون نفر در سراسر کشور با ماشین و هواپیما سفر خواهند کرد.

در حالی که اوضاع در فرودگاه بین‌المللی سن‌حوزه مینتا (San Jose Mineta International Airport) نسبتاً آرام بود، انتظار می‌رود که جاده‌ها شلوغ‌تر از حد معمول باشند. مقامات اجرای قانون برای کمک به حفظ امنیت رانندگان، گشت‌های اضافی را به جاده‌ها اعزام کرده‌اند.

آرتورو مونتیل، از گشت بزرگراه کالیفرنیا (California Highway Patrol) می‌گوید: “در تمام تعطیلات، تمام تلاشمان را می‌کنیم تا رانندگان مست و کسانی که رانندگی ناایمن دارند را شناسایی و از جاده‌ها دور کنیم.”

گشت بزرگراه کالیفرنیا همچنین گشت‌زنی‌ها را در سراسر بی اریا افزایش داده است. انجمن اتومبیل آمریکا تخمین می‌زند که نزدیک به ۴۰ میلیون نفر برای سفر در این تعطیلات از خودرو استفاده کنند. گشت بزرگراه کالیفرنیا و سایر نیروهای انتظامی از رانندگان تقاضا می‌کنند که هنگام رانندگی قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

مونتیل تأکید می‌کند: “ممکن است رانندگی تحت تأثیر الکل، ماری‌جوانا یا هر ماده مخدر دیگری قانونی نباشد، اما به طور قطع خطرناک است.”

در همین حال، در فرودگاه سن‌حوزه، مسافران ورودی به بی اریا می‌گویند که سفر هوایی با وجود شلوغی، بدون مشکل و به ‌خوبی انجام شده است.

برخی از مسافران از تأخیرهای جزئی در پروازهای خود خبر دادند، اما به طور کلی از تجربه‌ی سفر خود راضی بودند.

گشت بزرگراه کالیفرنیا اعلام کرده که تا نیمه‌شب به گشت‌زنی‌های خود در جاده‌ها ادامه خواهد داد تا امنیت مسافران را در تعطیلات آخر هفته‌ی روز یادبود تضمین کند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان