کاهش مرگ و میر ناشی از اوردوز در آمریکا؛ اما هنوز راه درازی در پیش است

پیام جوان: به گزارش کی تی وی یو، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) خبر می‌دهد که مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از حد مواد مخدر در این کشور در سال گذشته کمی کاهش یافته است. این دومین کاهش سالانه از زمان آغاز همه‌گیری ملی مواد مخدر در بیش از سه دهه گذشته است.

با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که این کاهش به معنای پایان بحران مواد مخدر نیست.

دکتر چریل هو، از بخش بهداشت رفتاری شهرستان سانتا کلارا، می‌گوید: «اگرچه آمار ملی کمی کاهش یافته است، اما بحران مواد مخدر هنوز پایان نیافته است. ما باید همچنان در مورد خطرات مصرف مواد مخدر خود را آموزش دهیم و تلاش‌هایمان را برای پیشگیری و درمان اعتیاد افزایش دهیم.»

در حالی که آمار ملی کاهش یافته، در برخی مناطق مانند شهرستان سانتا کلارا، مرگ و میر ناشی از اوردوز در سال گذشته افزایش یافته است.

با این حال، مقامات این شهرستان می‌گویند که با افزایش برنامه‌های آگاهی‌رسانی عمومی، توزیع نالکسان (داروی ضدِاُوردوز) و تقویت برنامه‌های درمانی، در حال تلاش برای مقابله با این معضل هستند.

یکی از نگرانی‌های اصلی، افزایش مصرف مواد افیونی خطرناک مانند فنتانیل، به ویژه در بین جوانان است.

دین شولد، از بنیانگذاران «فنت‌چک» (سازمانی که نوارهای تست فنتانیل و نالکسان را ارائه می‌دهد)، می‌گوید: «ما باید راه‌هایی برای پیشگیری از مصرف بیش از حد مواد مخدر و نه فقط نجات جان افراد در لحظات آخر پیدا کنیم.»

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان