پیام جوان: تیم بسکتبال اوکلاهماسیتی تاندر با پیروزی قاطع ۱۲۵ بر ۹۳ مقابل دنور ناگتس در بازی هفتم نیمهنهایی کنفرانس غرب NBA، برای نخستینبار از سال ۲۰۱۶ به فینال این کنفرانس صعود کرد. این بازی که بامداد دوشنبه به وقت ایران در خانه اوکلاهما برگزار شد، با درخشش شای گیلجس الکزاندر که ۳۵ امتیاز کسب کرد، همراه بود. تاندر با دفاعی کمنظیر موفق شد ۲۲ توپربایی از حریف داشته باشد.
دنور که کوارتر نخست را بهتر آغاز کرده و با برتری به پایان رسانده بود، در ادامه بازی از تاندر عقب افتاد و با وجود تلاشهای نیکولا یوکیچ (۲۰ امتیاز، ۹ ریباند، ۷ پاس گل) و کریستین براون، نتوانست برتری را بازپس گیرد. آرون گوردون نیز با وجود مصدومیت همسترینگ در زمین حاضر شد و ۱۱ ریباند ثبت کرد. سرمربی موقت دنور، دیوید آدلمان، از عملکرد فداکارانه گوردون تمجید کرد.
تغییرات اخیر مدیریتی و فنی در دنور از جمله برکناری سرمربی و مدیرکل، نتوانست مانع حذف این تیم از پلیآف شود. اوکلاهما اکنون با انگیزهای بالا و تیمی جوان خود را برای فینال کنفرانس غرب مقابل مینهسوتا تیمبرولوز آماده میکند. بازی نخست این مرحله بامداد چهارشنبه به وقت ایران در اوکلاهما برگزار خواهد شد.