• Homepage
  • >
  • ورزشی
  • >
  • رئال به یک‌چهارم رسید؛ تنش درون‌تیمی در راه صعود

رئال به یک‌چهارم رسید؛ تنش درون‌تیمی در راه صعود

پیام جوان: تیم رئال مادرید شب گذشته با گل حساس گونسالو گارسیا موفق شد در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی باشگاه‌های فیفا با نتیجه ۱-۰ یوونتوس را شکست دهد و به جمع هشت تیم پایانی راه یابد. این پیروزی در حالی به دست آمد که رئال توانست با بازی حساب‌شده، برتری خود را تا پایان حفظ کند.

اما در دقایق پایانی دیدار، تنشی غیرمنتظره بین نیکو گونزالس و وینیسیوس جونیور توجهات را به خود جلب کرد. در دقیقه ۸۸، زمانی که رئال مشغول تعویض و مدیریت بازی بود، دوربین‌ها مشاجره لفظی شدیدی بین این دو بازیکن را ثبت کردند که داور بلافاصله میانجی‌گری کرد و مانع درگیری فیزیکی شد.

هم‌تیمی‌های دو بازیکن نیز بلافاصله وارد ماجرا شدند تا از شدت تنش بکاهند. علت دقیق این درگیری مشخص نشده، اما نگرانی‌ها بابت محرومیت وینیسیوس افزایش یافته بود، چراکه او پیش‌تر یک کارت زرد دریافت کرده بود و دریافت کارت دوم به معنای غیبت در بازی حساس برابر دورتموند بود.

در نهایت، داور تصمیم گرفت به هیچ‌یک از بازیکنان کارت ندهد و بازی بدون حاشیه بیشتر به پایان رسید. این تنش اما می‌تواند تبعاتی برای اردوگاه رئال مادرید در ادامه رقابت‌ها داشته باشد و باید دید باشگاه چه واکنشی نسبت به این درگیری درون‌تیمی خواهد داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان