پیام جوان: پاول دوروف، بنیانگذار پیامرسان تلگرام، اعلام کرده است که نیکلاس لرنر، رئیس سازمان اطلاعات خارجی فرانسه، از او خواسته تا پیش از انتخابات رومانی صدای محافظهکاران این کشور را در تلگرام خاموش کند، اما او این درخواست را رد کرده است. دوروف گفت این دیدار در هتل کریلون پاریس صورت گرفته و افزود: «ما هیچگاه صدای معترضان را در روسیه، بلاروس یا ایران خاموش نکردیم؛ این کار را در اروپا هم انجام نخواهیم داد.»
سازمان اطلاعات خارجی فرانسه ادعای دوروف را قویاً تکذیب کرده و در بیانیهای اعلام کرده که دیدارهای پیشین با دوروف صرفاً با هدف تأکید بر مسئولیتهای تلگرام در زمینه جلوگیری از تروریسم و سوءاستفادههای اینترنتی بوده است. وزارت خارجه فرانسه نیز هرگونه مداخله در روندهای انتخاباتی رومانی را رد کرده و خواستار احترام به دموکراسی این کشور شده است.
ماجرای جنجالی دوروف همزمان با دور دوم انتخابات ریاستجمهوری رومانی منتشر شد، انتخاباتی که طی آن نیکوسور دان، شهردار میانهرو بخارست، موفق شد رقیب راستگرای خود، جورج سیمیون، را شکست دهد. این نتیجه برای مقامهای اروپایی نگران از قدرتگیری راست افراطی آرامشبخش بود. ایلان ماسک نیز با انتشار پیامی از موضع دوروف در حمایت از آزادی بیان دفاع کرد و برخورد فرانسه با تلگرام را مورد انتقاد قرار داد.