پیام جوان: هیئت نمایندگی ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۱۴ خرداد، قطعنامهای را که خواستار آتشبس فوری در نوار غزه بود وتو کرد. این قطعنامه که از سوی ۱۰ عضو غیردائم شورای امنیت تدوین شده بود، شامل خواستههایی همچون برقراری آتشبس، آزادی گروگانهای اسرائیلی، و تسهیل ارسال کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی بود. با این حال، آمریکا تنها کشوری بود که به آن رأی منفی داد.
نماینده موقت آمریکا در سازمان ملل، در مخالفت با این قطعنامه اعلام کرد که مفاد آن نه تنها به امنیت اسرائیل آسیب میزند، بلکه موجب تقویت گروه افراطی حماس میشود. دولت آمریکا تاکید کرده که این قطعنامه به حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس به اسرائیل اشارهای نکرده و گروه را به خلع سلاح و عقبنشینی از غزه ملزم نمیکند. دیگر اعضای دائم و غیردائم شورای امنیت از جمله فرانسه، بریتانیا، روسیه و چین به آن رأی مثبت دادند.
دولت ایالات متحده تأکید دارد که روند دستیابی به آتشبس باید بر اساس واقعیات میدانی و از طریق تلاشهای دیپلماتیک شکل بگیرد، نه قطعنامههایی که موجب تضعیف متحدان آمریکا شود. مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، نیز اعلام کرد که پایان درگیری به دست حماس است و این گروه باید سلاحهای خود را زمین بگذارد و گروگانها را آزاد کند.