پیام جوان: شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران از افزایش فشارها بر فعالان صنفی معلمان خبر داد. بر اساس گزارش این شورا، کوکب بداغی، معلم و فعال صنفی، در جلسه دفاعیه خود در دادسرای انقلاب خوزستان با محدودیت در انتخاب وکیل روبرو شده و اتهامات امنیتی علیه وی، عمدتاً مرتبط با فعالیتهای صنفی و اعتراضات اخیر، مطرح شده است.
در همین راستا، نیروهای امنیتی در سنندج به منزل رضا شریفه و فرزندش، فعالان صنفی و کارگری، یورش برده و وسایل شخصی آنها را ضبط کردهاند. این اقدام علیه بیش از ۱۰ فعال صنفی در سنندج صورت گرفته و شورای هماهنگی این اقدامات را به شدت محکوم کرده است.
این شورا همچنین به تایید حکم حبس ۶ ماه و یک روز برای محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران، اشاره کرد که به دلیل اعتراض به مسمومیتهای سریالی دانشآموزان صادر شده است. کانون صنفی معلمان نیز در بیانیهای این حکم را محکوم کرده و بر ادامه تحجر در نهادهای قدرت تأکید کرده است.
بر اساس گزارش VOA