پیام جوان:
رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه ۳۱ خرداد در پیامی در شبکه اجتماعی «تروت سوشال» اعلام کرد نخست وزیر بریتانیا در مورد دو موضوع مهم «مهاجرت و انرژی» بهشدت ناکام بوده است و کنارهگیری خواهد کرد.
پرزیدنت ترامپ در این پیام نوشت: «کییر استارمر از نخستوزیری بریتانیا استعفا خواهد داد. او در دو موضوع بسیار مهم، یعنی مهاجرت و انرژی، بهشدت ناکام بود.»
پرزیدنت ترامپ در ادامه پیام روز یکشنبه خود با اشاره به سیاست انرژی بریتانیا افزود: «از نفت دریای شمال بهرهبرداری کنید!» او در پایان برای آقای استارمر آرزوی موفقیت کرد.
این نخستین باری نیست که رئیس جمهوری آمریکا از سیاستهای استارمر انتقاد میکند. پرزیدنت ترامپ پیشتر بارها گفته بود که در جریان بحران تنگه هرمز از نخست وزیر بریتانیا خواسته بود برای حمایت از آزادی کشتیرانی و حفاظت از کشتیهای عبوری نیرو اعزام کند، اما استارمر این اقدام را منوط به تأیید پارلمان بریتانیا کرده بود. پرزیدنت ترامپ همچنین درباره پیشنهاد استارمر برای اعزام کمک پس از پایان درگیریها گفته بود که در آن زمان دیگر نیازی به اعزام نیرو نیست.















