ونکوور کاناکس در بازی خانگی مغلوب وین پگ جتز شد؛ مصدومیت دوباره تچر دمکو

پیام جوان: تیم ونکوور کاناکس (Vancouver Canucks) شب گذشته در ورزشگاه راجرز آرنا (Rogers Arena) در مقابل وینی پگ جتز (Winnipeg Jets) با نتیجه ۵ بر ۳ شکست خورد. این بازی که با امید بازگشت تچر دمکو (Thatcher Demko)، دروازه‌بان ستاره کاناکس، آغاز شد، با مصدومیت دوباره وی در اواسط بازی همراه شد تا بدشانسی‌های ونکوور در این فصل ادامه یابد و دومین شکست متوالی این تیم ثبت شود.

دمکو که پس از چند بازی استراحت برای مراقبت از خود بازگشته بود، تنها در پایان دوره اول، پس از دریافت ۳ گل از ۸ شوت، زمین بازی را ترک کرد و کوین لانکینن (Kevin Lankinen) جایگزین او شد. این خروج زودهنگام، که به دلیل مصدومیت ناحیه پایینی بدن اعلام شد، زنگ خطر را برای کاناکس به صدا درآورده است. جاش موریسی (Josh Morrissey) با یک گل و دو پاس گل، ستاره جتز بود و کانر هلِباک (Connor Hellebuyck) با ۳۰ سیو برای جتز، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد.

کاناکس با گل‌های کیفر شروود (Kiefer Sherwood) و جیک دیبراسک (Jake DeBrusk) در دوره اول، بازی ۳ بر ۲ عقب افتاده را برای لحظاتی به تساوی کشاند، اما گل‌های متوالی موریسی و نینو نیدررایتر (Nino Niederreiter) در همان دوره، برتری را به جتز بازگرداند. در دوره سوم، گابریل ویلاردی (Gabriel Vilardi) با یک گل از پاور پلی، فاصله را افزایش داد و تلاش‌های پایانی ونکوور، با گلزنی براک بُسر (Brock Boeser)، برای بازگشت کافی نبود.

این شکست، نگرانی‌ها در مورد خط دفاع و شرایط بدنی تیم ونکوور را دوچندان کرده است، به ویژه که دمکو، یکی از ارکان اصلی تیم، دوباره آسیب دیده است. کوین هیوز (Quinn Hughes) سه پاس گل و الیاس پترسون (Elias Pettersson) دو پاس گل برای کاناکس ثبت کردند، اما عملکرد خوب مهاجمان نتوانست ضعف‌های دفاعی و نبود دروازه‌بان اصلی را جبران کند. ونکوور اکنون برای یک سفر سه بازی خارج از خانه آماده می‌شود.