وزارت دادگستری آمریکا برای متهم به قتل دو کارمند سفارت اسرائیل درخواست مجازات اعدام می‌کند

پیام جوان:

دادستان‌ها در آمریکا روز جمعه اعلام کردند که وزارت دادگستری ایالات متحده برای مردی که متهم است دو کارمند سفارت اسرائیل در واشنگتن را در بیرون یک موزه یهودیان با شلیک گلوله کشت، درخواست مجازات اعدام خواهد کرد.

فرد ضارب الیاس رودریگز از شیکاگو معرفی شد. پلیس پس از آن حمله که در بهار ۱۴۰۴ صورت گرفت اعلام کرد که رودریگز در حین بازداشت شعار می‌داد: «فلسطین را آزاد کنید، فلسطین را آزاد کنید.»

پولیتیکو گزارش داد که الیاس رودریگز با اتهام‌های فدرال مربوط به جنایت ناشی از نفرت و قتل روبه‌رو است.

در آن تیراندازی یارون لی‌شینسکی، شهروند ۳۰ ساله اسرائیلی، و سارا میلگریم، شهروند ۲۶ ساله آمریکایی کشته شده‌اند.

این دو نفر پس از ترک مراسمی در یک موزه در ماه مه گذشته هدف حمله قرار گرفتند.

بر اساس کیفرخواست، رودریگز به پلیس گفت: «این کار را برای فلسطین کردم، برای غزه انجام دادم.»

جنین پیرو، دادستان ایالات متحده در ناحیه کلمبیا (واشنگتن دی‌سی)، روز جمعه تصمیم وزارت دادگستری برای درخواست مجازات اعدام را اعلام کرد. او گفت:
«پیام من به هر کسی که در این ناحیه به دنبال ارتکاب خشونت سیاسی است این است: واشنگتن دی‌سی جای این کارها نیست. شما پاسخگو خواهید شد و با تمام قاطعیت قانون روبه‌رو می‌شوید.»

جلسه بعدی دادگاه رودریگز قرار است ۳۰ ژوئن برگزار شود و به نوشته پولیتیکو تاریخ محاکمه هنوز تعیین نشده است.

همچنبن ببینید: