پیام جوان: تیم ونکوور کاناکس در یک بازی بسیار نفسگیر و هیجانانگیز که در راجرز آرنا ونکوور برگزار شد، با نتیجه ۵ بر ۴ در وقت اضافه مغلوب کلرادو اَوَلانش شد. با وجود کسب یک امتیاز ارزشمند، کاناکس در نهایت تسلیم درخشش خیرهکننده نیتن مککینون، ستاره اَوَلانش، و گل لحظه پایانی گاوین بریندلی در وقت اضافه شد تا از کسب دو امتیاز کامل باز بماند.
نیتن مککینون با دو گل و سه پاس گل، مجموعاً پنج امتیاز در این شب کسب کرد و با این عملکرد فوقالعاده، به صدر جدول امتیازآورترین بازیکنان NHL صعود کرد. این بازیکن به تنهایی در یک دقیقه و ۲۹ ثانیه از دوره اول، دو گل به ثمر رساند تا آوالانش را دو بر صفر پیش بیاندازد و از همان ابتدا فشار را بر روی تیم میزبان افزایش دهد.
با این حال، کاناکس روحیه جنگندگی خود را از دست نداد و با گلهای متوالی از لینوس کارلسون، کیفر شروود و درو اوکانر به بازی بازگشتند. در حالی که به نظر میرسید بازی به نفع آوالانش تمام شود، جیک دبروسک در حالی که کمتر از سه دقیقه به پایان وقت قانونی باقی مانده بود، با یک گل در وضعیت پاورپلی (برتری نفرات)، بازی را ۴ بر ۴ مساوی کرد و تیم را به وقت اضافه کشاند.
در وقت اضافه اما، گاوین بریندلی، با استفاده از ریباند شوت خود، توپ را از بین پاهای کوین لانکینن، دروازهبان کاناکس، عبور داد تا اَوَلانش سومین پیروزی متوالی و هفتمین بازی امتیازی (باخت در وقت اضافه نیز یک امتیاز دارد) خود را به ثبت برساند. سرمربی کاناکس، آدام فوت، از “انعطافپذیری” تیمش تمجید کرد و آن را نشانهای مثبت برای آینده دانست، هرچند که تیم همچنان در منطقه میانی جدول باقی مانده است.
