عضو کنگره آمریکا: جمهوری اسلامی در ۲۴ ساعت، علیه ۱۲ کشور حمله کرد است

پیام جوان:

آنا پائولینا لونا، عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا با دفاع از اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حمله به جمهوری اسلامی ایران، گفت رژیم ایران تنها در ۲۴ ساعت گذشته علیه ۱۲ کشور شامل آمریکا، اسرائیل، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، قطر، بحرین، کویت، عمان، عراق، اردن، سوریه، قبرس و پایگاه‌های فرانسه، ایتالیا و بریتانیا در کشورهای دیگر، اقدام نظامی کرد.

او با حضور در برنامه‌های خبری از جمله سی‌ان‌ان به مناظره با منتقدان اقدام پرزیدنت ترامپ پرداخت.

منتقدان می‌گویند حمله آمریکا به جمهوری اسلامی «جنگ» است و رئیس جمهوری باید از کنگره اجازه آن را کسب کند. جمهوریخواهان و گروهی از دموکرات‌ها اما می‌گویند این اقدام ترامپ «حملات هدفمند راهبردی هستند.

ایالات متحده در دو دهه گذشته در مواردی مثل تصمیم اوباما برای حمله به لیبی و یا کشتن بن لادن اقدام به حملات هدفمند راهبردی گسترده یا محدود زد.

آنا پائولینا لونا می‌گوید تا زمانی که نیروی زمینی به ایران نرفته، این مصداق جنگ نیست.

او عضو سابق نیروی هوایی آمریکا است که از سه سال پیش به عنوان نماینده منطقه ۱۳ ایالت فلوریدا به عنوان عضو مجلس نمایندگان آمریکا انتخاب شد.