دلار در آخرین روز هفته گران شد؛ افزایش ۵۰ تومانی در بازار ارز

پیام جوان: قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته با افزایش ۵۰ تومانی نسبت به روز گذشته به ۱۰۷ هزار و ۷۰۰ تومان رسید و نوسانات محدود اما رو به بالایی را تجربه کرد. آغاز معاملات امروز با رشد جزئی همراه بود؛ موضوعی که کارشناسان آن را ناشی از تسویه معاملات پیشین و نوسانات طبیعی پایان هفته می‌دانند.

با گذشت ساعات ابتدایی، روند بازار تغییر جهت داد و قیمت دلار با کاهش نسبی روبه‌رو شد. تحلیلگران معتقدند کاهش حجم معاملات و افت تقاضای واقعی در بازار، از مهم‌ترین عوامل این افت موقتی بوده است. به گفته آنان، در روزهای پایانی هفته معمولاً فعالیت واردکنندگان و سرمایه‌گذاران کاهش می‌یابد و این مسئله موجب افت نسبی نرخ ارز در ساعات پایانی می‌شود.

با این حال، فضای بازار همچنان تحت تأثیر ابهام‌های اقتصادی و سیاسی قرار دارد. فعالان اقتصادی چشم‌انتظار تصمیمات جدید دولت در حوزه سیاست‌های ارزی هستند. برخی کارشناسان نیز هشدار می‌دهند که تداوم بی‌ثباتی در متغیرهای کلان اقتصادی می‌تواند زمینه‌ساز نوسانات تازه‌ای در هفته آینده شود.

در بازار سایر ارزها نیز نوسانات محدود مشاهده شد. قیمت درهم امارات به ۲۹ هزار و ۶۱۰ تومان رسید و تتر با نرخ ۱۰۸ هزار و ۳۸۰ تومان معامله شد. پوند انگلیس با رقم ۱۴۰ هزار و ۶۷۰ تومان و یورو در سطح ۱۲۳ هزار و ۹۱۰ تومان دادوستد شد. بازار ارز در مجموع روزی متعادل و کم‌حجم را پشت سر گذاشت و در انتظار تحولات هفته آینده است.