• Homepage
  • >
  • ایران و جهان
  • >
  • ترامپ گفت‌وگوهای تجاری با کانادا را به‌خاطر یک تبلیغ متوقف کرد

ترامپ گفت‌وگوهای تجاری با کانادا را به‌خاطر یک تبلیغ متوقف کرد

پیام جوان: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی اعلام کرد که مذاکرات تجاری برنامه‌ریزی‌شده با دولت کانادا را لغو کرده است، زیرا یک آگهی تبلیغاتی در کانادا به زعم او از سخنان رونالد ریگان سوءاستفاده و پیام اشتباهی را منتقل کرده است.

به گفته ترامپ، این آگهی که توسط گروهی نزدیک به دولت کانادا پخش شده بود، سخنان ریگان را در زمینه همکاری‌های اقتصادی تحریف کرده و به‌عنوان تاییدی بر سیاست‌های کنونی کانادا نمایش داده است. او این اقدام را غیرقابل قبول خواند و گفت که چنین رفتارهایی فضای مذاکرات را مسموم می‌کند.

ترامپ تأکید کرد که تنها در صورت عذرخواهی رسمی و حذف آگهی از طرف کانادایی به میز مذاکره بازخواهد گشت. وی گفت که خواهان یک توافق منصفانه برای هر دو کشور است اما اجازه نمی‌دهد که گذشته به نفع تبلیغات سیاسی استفاده شود.

دولت کانادا هنوز به‌صورت رسمی به این اظهارات واکنش نشان نداده است، اما برخی تحلیلگران معتقدند که این جدال لفظی می‌تواند روند توافقات تجاری میان دو کشور را به تعویق انداخته و بر بازارهای مالی تأثیر بگذارد. احتمال می‌رود مذاکرات به زمان دیگری موکول شود.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان