پیام جوان:
بافالو بیلز (Buffalo Bills) در «فوتبال شب دوشنبه» لسآنجلس رمز (Los Angeles Rams) را در وقت اضافه ۳۷ بر ۳۴ شکست داد. با این برد، بیلز ۴-۱ و رمز ۲-۳ شد.
در وقت اضافه، هریسون میویس (Harrison Mevis)، کیکر رمز، یک ضربهی ۴۸ یاردی برای برد را زد، اما گرگوری روسو (Gregory Rousseau) آن را بلاک کرد. پنج بازی بعد، جاش آلن (Josh Allen) دو بار توپ را دوید و در مجموع ۳۲ یارد پیش برد و تایلر بس (Tyler Bass) با یک گل میدانی ۴۵ یاردی برد را رقم زد.
این نخستین برد آلن در وقت اضافه در دوران حرفهایاش بود؛ او هفت بازی قبلی وقت اضافهاش، از جمله بازیهای پلیآف، را باخته بود. آلن ۱۲ پاس از ۱۹ برای ۲۱۰ یارد، یک تاچدان به کیون کولمن (Keon Coleman) و یک اینترسپشن داشت و با ۱۲۱ یارد دویدن در ۱۰ تلاش، بیشترین یارد زمینی بازی را رقم زد.
مت استافورد (Matthew Stafford) برای رمز ۴۰ پاس از ۵۴ برای ۳۸۳ یارد و سه تاچدان داشت. پوکا نکوا (Puka Nacua) با ۱۷ دریافت از ۲۴ هدف، ۱۳۸ یارد و یک تاچدان رکورد شخصی زد و داونته آدامز (Davante Adams) پنج دریافت و دو تاچدان ۵ یاردی داشت.
جیمز کوک (James Cook) برای بافالو ۲۵ دویدن، ۱۱۱ یارد و دو تاچدان داشت، اما دو بار توپ را از دست داد و دومی در وقت اضافه بود. بازی شش بار جابهجایی برتری داشت و در مجموع ۸۹۰ یارد در آن ثبت شد.
شان مکوی (Sean McVay)، سرمربی رمز، از واحد کیک تیمش ناراضی بود. او پس از بازی گفت «بازی کیک، چه PAT و چه واحد گل میدانی، اصلاً به اندازهی کافی خوب نبود» و ایجاد تغییر را مطرح کرد. میویس دو گل میدانی را از دست داد و بس یک ضربهی اضافهی امتیاز را نزد.
منبع: NFL.com، تحلیل بازی بافالو بیلز و لسآنجلس رمز در «فوتبال شب دوشنبه»
