واکنش پرزیدنت ترامپ به احتمال توقف مذاکرات از سوی رژیم ایران: مشکلی نیست؛ زیاد حرف زده‌ایم

پیام جوان:

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به شبکه خبری ان‌بی‌سی گفت که در جریان تصمیم جمهوری اسلامی برای توقف گفتگوها قرار ندارد، اما از نظر او این اقدام مشکلی ایجاد نمی‌کند.

پرزیدنت ترامپ افزود: «من فکر می‌کنم اگر کار آن‌ها با گفتگو تمام شده است، اشکالی ندارد. این سخنِ به‌جایی است، چون آن‌ها مذاکره‌کنندگان بهتری هستند تا جنگجو. اما آن‌ها این موضوع را به ما اطلاع نداده بودند.»

رئیس‌جمهور آمریکا با تأکید بر اینکه پایان گفتگوها لزوماً به معنای آغاز فوری حمله به جمهوری اسلامی نیست، گفت که آمریکا محاصره دریایی را حفظ خواهد کرد.

او تاکید کرد: «اگر آن‌ها نمی‌خواهند گفتگو کنند، برای من مشکلی نیست. من فکر می‌کنم این خوب است. من هم به‌طور ویژه تمایلی به گفتگو ندارم. ما بیش از حد گفتگو می‌کنیم.»

در راستای توافق میان آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، پرزیدنت ترامپ بارها تاکید کرده است که جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. او همچنین بر نابودی اورانیوم غنی‌شده در اختیار جمهوری اسلامی و ضرورت بازگشایی کامل و بدون محدودیت تنگه هرمز تاکید کرده است.