واکنش اسرائیل به سخنرانی پزشکیان: نطق‌های طولانی نمی‌تواند جنایات جمهوری اسلامی علیه مردم ایران را پنهان کند

پیام جوان:

وزارت امور خارجه اسرائیل روز چهارشنبه اول مهر در واکنش به سخنرانی مسعود پزشکیان در صحن سازمان ملل تاکید کرد: «هیچ‌گونه سخن‌پردازی یا نطق‌های طولانی، نمی‌تواند جنایات رژیم ایران علیه مردم خود، مردمان منطقه و فراتر از آن را پنهان کند.»

این وزارتخانه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هیچ‌میزان ژست‌های تبلیغاتی نمی‌تواند ماهیت خون‌آشام رژیمی را که بزرگ‌ترین عامل تحریک، حامی و مباشر تروریسم در جهان است، پنهان کند و هیچ‌ میزان دروغی نمی‌تواند این واقعیت را کتمان کند که این رژیم خطرناک در پی دستیابی به خطرناک‌ترین سلاح جهان است.»

وزارت امور خارجه اسرائیل همچنین اضافه کرد: «هرگز نباید اجازه چنین کاری [دستیابی به سلاح هسته‌ای] به رژیم ایران داده شود.»

مسعود پزشکیان روز چهارشنبه در بخشی از سخنان خود در سازمان ملل مدعی شد که «ما قدرت می‌خواهیم تا از خودمان دفاع کنیم، قدرت نمی‌خواهیم که تجاوز کنیم.!» او همچنین گفت: «انرژی را برای توسعه می‌خواهیم برای تولید بمب و تخریب و تهدید جامعه نمی‌خواهیم.» رئیس دولت جمهوری اسلامی در سخنانش حملات آمریکا و اسرائیل به رژیم ایران را هم نقض قوانین بین‌المللی خوانده بود. پزشکیان در این سخنان به اقدامات حکومتش در کشتار هزاران معترض ضدحکومتی در خیابان‌های ایران در دی‌ماه اشاره‌ای نکرد و در عوض به معترضان حمله کرد.

وزیر امور خارجه ایالات متحده روز چهارشنبه در پاسخ به ادعاهای مسعود پزشکیان گفت: جمهوری اسلامی با کشتار ده‌ها هزار نفر از مردم ایران در اعتراضات، حمایت مالی از گروه‌های تروریستی، حمله به تمام همسایگان خود و تاسیسات انرژی آنها و سرپیچی از قطعنامه‌های بین‌المللی هسته‌ای، بزرگ‌ترین ناقض نظام بین‌المللی در جهان است.

مارکو روبیو افزود: «نمی‌دانم [رژیم] ایران در حالی که خود به طور مداوم در حال نقض قوانین بین‌المللی است با چه حقی دیگران را درباره حقوق بشر یا نظام بین‌المللی موعظه می‌کند؟»