• Homepage
  • >
  • اخبار کالیفرنیا
  • >
  • دیوان عالی آمریکا درخواست معافیت مذهبی از واکسیناسیون مدارس کالیفرنیا را رد کرد

دیوان عالی آمریکا درخواست معافیت مذهبی از واکسیناسیون مدارس کالیفرنیا را رد کرد

پیام جوان: به گزارش ان تی دی، دیوان عالی ایالات متحده روز ۱۷ اکتبر درخواست اضطراری یک گروه حامی آزادی مذهبی را برای تعلیق سیاست واکسیناسیون اجباری مدارس در ایالت کالیفرنیا رد کرد. این پرونده با عنوان We The Patriots USA در برابر ناحیه آموزش و پرورش وِنتورا مطرح شده بود و حکم دادگاه، بدون امضای قضات و بدون ذکر توضیح صادر شد. هیچ‌یک از اعضای دیوان با این تصمیم مخالفت نکردند.

شاکی این پرونده، سازمان غیرانتفاعی We The Patriots مستقر در آیداهو است که از سوی مادری با نام مستعار «جین دو» نمایندگی می‌شد. او مدعی است واکسن‌های مورد الزام در مدارس با استفاده از «رده‌های سلولی حاصل از جنین‌های سقط‌شده» توسعه یافته‌اند و دریافت آن‌ها با باورهای مذهبی‌اش مغایرت دارد. این مادر خواستار معافیت فرزندش از واکسیناسیون بود؛ معافیتی که ابتدا پذیرفته، اما سپس از سوی ناحیه آموزش و پرورش لغو شد.

این گروه در درخواست خود به رأی ماه ژوئن دیوان عالی در پرونده محمود در برابر تیلور استناد کرده و مدعی بود متمم اول قانون اساسی آمریکا اجازه نمی‌دهد دولت ایالتی کودکان را صرفاً به دلیل اعتقادات مذهبی والدینشان از مدارس دولتی محروم کند. با این حال، دادگاه منطقه‌ای و سپس دادگاه استیناف حوزه نهم ایالات متحده، هر دو درخواست تعلیق فوری سیاست واکسیناسیون را رد کردند و استدلال نمودند که شاکیان نتوانسته‌اند خسارت جبران‌ناپذیری را اثبات کنند.

کالیفرنیا در دفاع از موضع خود تأکید کرده است که سیاست واکسیناسیون مدارس با هدف حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار اجرا می‌شود. ناحیه آموزش و پرورش در پاسخ به دیوان عالی اعلام کرد که درخواست شاکیان «فاقد مبنای حقوقی کافی» است و در عمل به دنبال ایجاد استثنایی عام برای همه دانش‌آموزان مخالف واکسن است. به این ترتیب، دیوان عالی نیز بدون برگزاری جلسه استماع، درخواست را رد کرد و سیاست واکسیناسیون ایالتی همچنان به قوت خود باقی ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

آرشیو مقالات پیام جوان

همراهان پیام جوان