داگ مک‌کالوم دوباره شهردار سری می‌شود؛ برندا لاک پیش از بسته شدن صندوق‌ها شکست را پذیرفت

پیام جوان:

داگ مک‌کالوم (Doug McCallum) طبق پیش‌بینی گلوبال نیوز دوباره شهردار سری (Surrey) می‌شود. این گزارش ۱۸ اکتبر ۲۰۲۶ ساعت ۱:۰۴ بامداد منتشر شد. شهردار فعلی، برندا لاک (Brenda Locke)، پیش از بسته شدن صندوق‌ها در سخنرانی‌ای شکست را پذیرفت و گفت: «رأی‌دهندگان به‌روشنی سخن گفته‌اند.»

مک‌کالوم ۱۳ سال شهردار سری بود و در ۲۰۲۲ به لاک باخته بود. او این بار با شعار «داگ کار را تمام می‌کند» (Doug Gets it Done) شرکت کرد. او گفت: «امشب سری به شهری جهانی تبدیل شد» و «به مقوله‌ی مقرون‌به‌صرفه بودن، ایمنی و زیرساخت می‌پردازیم».

لاک هم گفت: «چهار سال پیش مردم سری افتخار شهردار شدن را به من دادند» و «امتیاز یک عمر بود». گزارش رقم آرا و اختلاف را ذکر نکرده و به انتقال پلیس هم اشاره‌ای ندارد.

منبع: گلوبال نیوز (Global News)، گزارش ۱۸ اکتبر ۲۰۲۶ درباره‌ی نتیجه‌ی پیش‌بینی‌شده‌ی انتخابات شهرداری سری

Facebook
Twitter
LinkedIn