بیانیه روبیو در پنجمین سالگرد حمله تروریستی داعش به فرودگاه کابل

پیام جوان:

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۴ شهریور در پنجمین سالگرد حمله به «دروازه ابی» در فرودگاه کابل، ضمن ادای احترام به قربانیان این حمله، خروج دولت جو بایدن از افغانستان را «لکه‌ای تاریک بر تاریخ کشور» توصیف کرد.

روبیو در بیانیه‌ای گفت: «امروز پنج سال از حمله هولناک به دروازه ابی در فرودگاه کابل می‌گذرد. یک تراژدی‌ که به کشته شدن ۱۳ قهرمان آمریکایی و بیش از ۱۶۰ غیرنظامی افغان انجامید.»

او افزود: «ما در کنار خانواده‌های قربانیان آمریکایی می‌ایستیم؛ خانواده‌هایی که عزیزانشان در راه خدمت به کشورمان جان خود را فدا کردند. دعاهای ما برای همیشه بدرقه آنان و ۴۵ نیروی نظامی آمریکایی خواهد بود که در جریان این حمله تروریستی هولناک زخمی شدند.»

روبیو گفت: «خروج فاجعه‌بار دولت بایدن از افغانستان همچنان لکه‌ای تاریک بر تاریخ کشور ما است. دولت ترامپ همچنان متعهد است یاد قربانیان حمله به دروازه ابی و همچنین جان‌باختگان ۲۰ سال حضور آمریکا در افغانستان را گرامی بدارد و پاسخ‌هایی را که مردم آمریکا سزاوار آن هستند، ارائه کند.»

در آخرین روزهای عقب‌نشینی آمریکا از افغانستان، حمله انتحاری یک تروریست گروه داعش، جان ۱۳ سرباز آمریکایی و حدود ۱۷۰ غیرنظامی افغانستانی را در فرودگاه کابل گرفت. بسیاری از افغان‌هایی که به زیر بدنه هواپیماهای در حال خروج از کشور چسبیده بودند نیز در جریان خروج کشته شدند.

محمد شریف‌الله در بازداشت نیروهای اف‌بی‌آی

محمد شریف‌الله در بازداشت نیروهای اف‌بی‌آی


همچنین ببینید:

گورکا می‌گوید مظنون حمله تروریستی به فرودگاه کابل به کشتارهای جمعی دیگر هم اعتراف کرده است